Säätötyöt

Moottoripyöriä tulee säätää. Ne tulevat jo tehtaalta väärin säädettynä ja kun niihin asennetaan viritysosia, on niiden säätäminen vielä tärkeämpää pyörän kestävyyden ja oikein toimivuuden takia. Niiden säädöt myös kulumisen ja ajan myötä ”luistavat” pieleen.

Jotta moottoripyörä pystyttäisiin säätämään tarkasti toimimaan oikein, tarvitaan kalliita erikoistyökaluja, dynamometri ja ammattitaitoinen säätäjä. Ajan ja rahan säästämiseksi on kokemus tärkeää, kuten myös tarvittavien osien käsilläolo.

Meillä on käytössämme  Dynojet 250i-dyno magneettijarrulla ja riittävällä määrällä antureita, että säätäminen ja vianetsintä onnistuu varmasti kaikkiin pyöriin. Ilmanvaihto dynokopissamme on tehty sellaiseksi, että voidaan ajaa pyöriä kesällä ja talvella tarvittavan paljon kerralla ilman pelkoa pyörän ylikuumenemisesta.

Tehonlisäys

Useimmiten moottoripyörissä viehättää teho ja aikaa myöten sitä haluaa lisää. Sitä on saatavilla miltei rajattomasti, mutta asiakkaan käyttötarkoitus ja tahto määrittävät miten paljon ja mille kierrosalueelle sitä sitten halutaan. Yleisin tapa lisätä tehoa on parantaa moottorin hengitystä, jossa siinäkin on useita eri tasoja.

Tule käymään tai soita, niin keskustellaan siitä, mikä tekisi juuri sinun pyörästäsi sinulle sopivan tehokkuudeltaan .