Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot ovat turvallisen ja mukavan moottoripyöräilyn varmistava toimenpide. Valmistajien antamista määräajoista kannattaa siis pitää kiinni. Jotta huollot olisi mukava asia paitsi pyörälle, niin myös sinulle, tulee pyörä saada huoltoon silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Usein kuitenkin tilanne on se, että kaikki haluavat samaan aikaan pyöränsä huoltoon, joten tuolloin tulee henkilökunnan venyä niin kooltaan kuin työajoiltaan. Me toimimme niin.

Mechanic

Haluamme, että pyöräsi saa parhaan mahdollisen kohtelun tinkimättä huolto-ohjelmasta. Saamme kaikkenmerkkisiin pyöriin alkuperäisvaraosat nopeasti,tarvittaessa suosittelemme alkuperäisosien sijasta joko laadultaan parempia tai yhtä hyviä, mutta edullisempia osia tai tarvikkeita käytettäväksi huollon yhteydessä. Etenkin vanhemmissa moottoripyörissä suositellaan niiden valmistumisen aikaan markkinoilla olleita tuotteita, joita parempia on tullut markkinoille sen jälkeen. Samoilta tehtailta, samoilta linjoilta kuin alkuperäisosat tulevat tulee myös ei-merkkituotteita, joiden hinta on lyhyemmästä jakelukanavasta ja kovemmasta kilpailusta johtuen kuluttajalle edullisempaa.

Tavoitteemme on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja siksi teemme kaiken tarvittavan ja välillä vähän ekstraakin, että tämä toteutuisi.

Rengastyöt

Moottoripyörällä ajettaessa on renkaiden kosketuspinta tiehen vain muutaman etusormen kokoinen per rengas. Kumman tahansa renkaan pidon irtoaminen tiestä voi olla erittäin vaarallista. Sää, nopeus ja tienpinta vaikuttavat pitoon, mutta helpoin tapa, jolla pyörän omistaja voi vaikuttaa moottoripyöränsä turvallisuuteen, on pitää huoli, että renkaat ovat kunnossa. Renkaiden kunto on paitsi kulutuspinnan määrästä, niin myös monesta muustakin kiinni.

On tärkeää pitää huoli, että renkaassa on oikea paine, sen profiili on suunnitellun mukainen ja että se on tasapainossa ja muutenkin kunnossa. Me vaihdamme renkaat allesi silmänräpäyksessä tasapainotuksineen kaikkineen. Varastoimme useita eri rengaskokoja- ja malleja, jotta voit jatkaa matkaasi nopeasti nauttien uusien renkaiden tuomasta mukavuudesta ja turvallisuudesta.

Käytössämme olevat laitteet mahdollistavat renkaan vaihdon alta-alle myös suuriin matkapyöriin ja merkkeihin, joissa se ei kaikille ole mahdollista, kuten BMW.

Pikahuollot

Vaikka pyörässäsi ei olisikaan määräaikaishuollon tarvetta, tulee silloin tällöin tarve vain tarkistaa, vaihtaa tai korjata jotain, johon itselläsi ei ole aikaa, työkaluja, taitoa tai tahtoa. Tällaisten töiden teettäminen voi monesti olla vaikeaa, koska useilla korjaamoilla on jonoa tai jostain muusta syystä he eivät niitä pysty heti tekemään.

Meillä palvellaan asiakasta silloin, kun asiakas palvelua tarvitsee. Autamme nopeasti pienissä huoltoa vaativissa töissä ja pidämme huolen, että matkasi jatkuu.