Kolarikorjaukset

Kolarikorjaukset vaativat selkeää näkemystä ja laaja-alaista osaamista moottoripyörän korjauksessa. Lisäksi hyvät välit maahantuojiin, vakuutusyhtiöön ja erilaisiin alihankintayrityksiin ovat tärkeitä, jotta korjaus saadaan tehdyksi nopeasti, asiakasta vaivaamatta. Meillä on.

Teemme vakuutusyhtiöiden ja asiakkaan lukuun korjaustöitä, jotka sisältävät kaiken moottoripyörän noutamisesta kolaripaikalta aina viimeistelymaalauksiin ja – teippauksiin asti. Pintavaurioissa pyrimme siihen, että pyörä saatetaan nopeasti takaisin ajokuntoon, jolloin vakuutusyhtiön päätöksen tai varaosien saapumisen odottaminen ei vie sitä arvokasta ajoviikkoa.

Koneremontit

Koneremontti kannattaa tehdä aina ennen sen hajoamista. Kun samalla moottorilla on ajettu 100.000 km, ei se enää ole uuden veroinen. Viimeistään tuossa vaiheessa kannattaa moottorin kunto viimeistään tarkistaa oman turvallisuuden ja ajamisen miellyttävyyden takia.

Moottorin hajotessa usein valtaa asiakkaan usko siitä, että vastaavan moottorin hankkiminen käytettynä on paras tapa tehdä korjaus. Näin ei kuitenkaan aina ole: monesti käytetyt moottorit ovat yhtä kuluneita kuin oma ja eivät siis vastaa perusteellista korjausta. Mikäli kuitenkin moottorisi on hajonnut niin pahasti, että sen korjaaminen ei enää kannata, autamme sen hankinnassa ja vaihdoss

Pikahuollot

Moottoripyörissä on kuluvia ja siis hajoavia osia paljon. Erilaiset vaijerit, katkaisijat ja muut voivat yhtäkkiä hajota ja tehdä pahimmassa tapauksessa ajamisesta mahdotonta. Tällöin tulee korjaamon joustaa asiakkaan hyväksi ja järjestää kuljetus ja mikäli mahdollista tehdä korjaus vaikka tien päällä tai asiakkaan pihassa.

Tämä edellyttää luonnollisesti, että asiakkaan tulee pystyä puhelimessa antamaan tarkka kuvaus vian ilmenemisestä, jotta se voidaan diagnosoida ja varata matkaan sopivat varaosat.